Utbildningar

fingerborgar_hemsidan

Det finns många anledningar till varför du ska skaffa dig en utbildning hos oss. Även om vissa av våra utbildningar är ganska smala så finns det en stor efterfrågan på nyfikna, spännande och yrkeskickliga medarbetare i modebranschen. Och vi vet att våra utbildningar väger tungt i ett CV.

Det beror bland annat på att vi har erkänt skickliga lärare. Vi har också ett nära samarbete med företag inom konfektionsindustrin samt teater och operascener. När du utbildar dig hos oss får du gedigna hantverkskunskaper kombinerat med kreativa utmaningar och ny teknik som är anpassad efter de behov som finns på marknaden.
Tittar man i backspegeln så har många av våra studenter spännande jobb runt om i världen, några har till och med gjort sig ett namn som nämns med aktning bland de stora modehusen. Idag vet man inom modebranschen att våra utbildningar håller mycket hög kvalitet och att vi ligger i framkant både när det gäller själva hantverk, innovationer och modegrad.

Vår grundutbildning inom mönsterkonstruktion med sömnad ger dig en bra grund att stå på när du vill gå vidare till andra utbildningar, antingen hos oss eller på annan ort eller i ett annat land. Våra yrkesutbildningar leder direkt till ett yrke och många gånger också ett jobb.

Lycka till med dina val. Vi svarar gärna på dina frågor.