Vi söker lärare till Direktrisutbildningen

Direktris_illustrator_svartvit

Vår huvudlärare kommer att lämna oss för att bli yrkesverksam direktris. Vi önskar henne lycka till, men behöver därför en ny lärare på 80%.

Vi söker dig som vill jobba på en spännande arbetsplats tillsammans med kunniga kollegor inom olika områden. Du är strukturerad och kan planera ditt eget arbete, men samarbetar också bra med andra för att driva utbildningen och skolan framåt. Du trivs med att jobba med människor och har ett proffsigt och trevligt sätt att bemöta andra. Erfarenhet från branschen är ett plus, likaså att du själv gått utbildningen, men inga krav.

Som lärare på utbildningen Direktris skall du ansvara för undervisningen i huvudämnet ”Mönsterkonstruktion och gradering”. All undervisning sker i program från Lectra och vi använder Modaris Classic och Expert.

Du kommer även att ha undervisning i ämnet ”Fackteckning” där du undervisar i programmet Kaledo Style och Illustrator.

I tjänsten ansvarar du för undervisningen i kurserna och övrigt lärararbete. Detta innebär t.ex. planering av kursen, genomförande av undervisningen och efterarbete. Du har också fullt klassansvar för studenterna på utbildningen.

Kurserna är väl genomarbetade och det finns ett utbildningsmaterial att följa.

Utbildningen Direktris är en Yrkeshögskoleutbildning på 200 poäng med tillsyn och stadsbidrag från MYH (Myndigheten för Yrkeshögskolan). Utbildningen ger kunskap och färdighet i mönsterkonstruktion, datorbaserad mönsterhantering, gradering samt konfektionsanpassad sömnad och avprovningar.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta oss för information.
Skicka din ansökan till rektor@tillskararakademin.se

Urval sker löpande – vänta inte med att skicka in din ansökan!

Rektor Sofia Höfvner Skogh
031 15 22 75 eller mobil 0705 237 437
rektor@tillskararakademin.se
Vill du veta mer om skolan: www.tillskararakademin.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Sofia Höfvner Skogh                  Göteborg 170502
Rektor