TAG är aktiv på sociala medier. Följ oss gärna!

Aktuella händelser, tips, kurser, föreläsningar, inspiration, bilder, visningar, utställningar eller artiklar.

Flickr

Bildmaterial från skolan. Studentarbeten mm.

Vår Blogg

Många av våra studenter är aktiva bloggare och skriver återkommande om aktuella och intressanta ämnen inom allt från praktikperioder till inspiration och aktuella projekt.

Studenter. Har du läst på TAG? Då är du alumn och välkommen till vårt nätverk. Dina erfarenheter från yrkeslivet och fortsatta studier är viktiga. Därför vill vi behålla kontakten med dig.

För arbetsgivare. Genom nationellt nätverk och kontakter med våra tidigare studenter har TAG unika resurser att hitta just den kompetens du söker.

Arbeta på Tillskärarakademin i Göteborg. Om du är intresserad lediga tjänster hos oss kommer vi annonsera via vår sida på Linkedin.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du allt det senaste i din e-post. Tillskärarakademins nyhetsbrev kommer ut då vi har något intressant att berätta. Det kan handla om våra utbildningar och spännande kurser. Ibland får du som prenumerant även ta del av aktuella visningar, utställningar och artiklar. Du kan givetvis när som helst välja att avsluta din prenumeration.

Se våra filmer på Youtube. Tillgängliga i TAG:s kanal från flera olika enheter.